March 22nd, 2017

De CVP-500 aanwezig op de Logistics & Distribution 2017

Het komt snel dichterbij, de Logistics & Distribution beurs op 5 en 6 april  in Den Bosch. Dit is de vakbeurs waar u een compleet overzicht krijgt van innovaties op het gebied van verpakken, material handling, distributie, IT en elogistics.

VR 360 experience

De CVP-500 van Neopost is uiteraard ook van de partij. Op beide beursdagen zijn wij te bezoeken op stand C518 in hal 5. Wilt u weten wat automatisch verpakken in dozen op maat u kan opleveren aan besparingen? Kom dan naar onze stand, zet de VR bril op en kom werkelijk alles te weten over de mogelijkheden van verpakken op maat.

Gratis toegang

De Logistics & Distribution vindt plaats in de Brabant Hallen in Den Bosch. Op 5 en 6 april van 09.00 – 17.00 uur ben u van harte welkom. Vergeet u niet van de te voren in te schrijven via deze LINK  en reserveer u uw gratis toegangspas.

CVP-500

De CVP-500 automatiseert het gehele verpakkingsproces en verpakt de orders in op maat gemaakte dozen. Of het accent nu ligt op het versturen van single items, multi’s of juist allebei; de CVP-500 is geoptimaliseerd voor een zeer brede range aan afmetingen en flexibel in het aantal producten dat in een doos verzonden dient te worden. De machine fabriceert altijd kleinst mogelijk verpakking. Het gevolg zijn aanzienlijke besparingen; op arbeid, materiaal, opslag en transport.